Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-29@21:40:48 GMT

ساری| سایت مجازی التهاب آفرین در بازار ارز مسدود شد

تاریخ انتشار: ۳۰ فروردین ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۸۱۴۷۵۳۰

ساری| سایت مجازی التهاب آفرین در بازار ارز مسدود شد

جانشین فرمانده انتظامی گفت: ۵۰ سایت و کانال که در التهاب آفرینی بازار ارز نقش داشته‌اند شناسایی و با هماهنگی مراجع قانونی مسدود شدند. ۳۰ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۱۵ استانها مازندران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، به نقل از پایگاه خبری پلیس مازندران، سردار اسکندر مومنی که به منظور شرکت در جلسه جمع بندی نهایی نظارت تخصصی از فرماندهی انتظامی به این استان سفر کرده است، پس از دیدار با یکی از جانبازان نیروی انتظامی در شهرستان قائم‌شهر در جمع خبرنگاران رسانه‌های گروهی استان با تبریک ایام شعبانیه از همکاری و همراهی رسانه‌های گروهی با نیروی انتظامی در سال 96 و ایام نوروز 97 قدردانی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تعیین شعار سال از سوی مقام معظم رهبری، گفت: مبارزه با قاچاق کالا در راستای حمایت از کالای ایرانی از اولویت‌های نیروی انتظامی و یک موضوع در رابطه با امنیت ملی بوده که برای این منظور از همه ظرفیت های خود هم در بحث استفاده از کالای ایرانی و در بحث مبارزه با قاچاق کالا استفاده خواهیم کرد.

مومنی با اشاره به راه اندازی قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز با هدف نا امن کردن فضا برای قاچاقچیان کالا و ارز، تصریح کرد: در سال 97 با برنامه‌ریزی‌های جدیدتر فعالیت‌ها برای حمایت از تولید ملی و کالاهای ایرانی گسترش خواهد یافت.

وی با اشاره به فعالیت 200 تیم عملیاتی برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز و مراکز غیر مجاز خرید و فروش ارز، تصریح کرد: 50 سایت و کانالی که در التهاب آفرینی بازار ارز نقش داشته اند شناسایی و با هماهنگی مراجع قانونی مسدود شدند.

مومنی یکی دیگر از اولویت‌های نیروی انتظامی در سال جدید را کنترل فضای مجازی برشمرد و با اشاره به افزایش 40 درصدی جرائم در حوزه فضای مجازی، گفت: بیش از 30 درصد کلاهبرداری‌ها در فضای مجازی روی می‌دهد و 40 درصد آن مربوط به پیام رسان تلگرام است که متاسفانه با توجه به نبود همکاری مدیران این کانال و دسترسی به اطلاعات کاربران، کشف جرم در این زمینه به سختی امکان پذیر است.

جانشین فرمانده ناجا، اجرای طرح‌های امنیت اخلاقی و مبارزه با ناهنجاری‌های اجتماعی را از دیگر اولویت‌های نیروی انتظامی در سال جدید برشمرد و خاطرنشان کرد: با توجه به فرا رسیدن ماه مبارک رمضان و اجرای طرح‌های دریا خصوصا در نوار شمالی کشور، این طرح برای تسهیل در استفاده مردم از مواهب الهی به اجرا در خواهد آمد و در مبارزه با ناهنجاری‌های اجتماعی و هنجار شکنان بر اساس وظایف قانونی، قاطعانه برخورد خواهد شد.

مومنی، طرح‌های انتظامی و ترافیکی را از دیگر اولویت‌های ناجا در استان مازندران برشمرد و گفت: در حوزه ترافیکی، تصادفات در سال 96 نسبت به سال 95 پنج درصد کاهش داشته که این دستاورد نشان دهنده توجه مردم به قوانین و هشدارهای انتظامی و همکاری و همراهی سایر دستگاه‌های اجرایی از جمله رسانه‌های خبری با پلیس است.

جانشین فرمانده نیروی انتظامی، ایمنی راه‌ها، ایمنی وسایل نقلیه، فرهنگ ترافیک و امداد و نجات را از مهمترین عوامل کنترل تصادفات برشمرد و اذعان داشت: ضمن توجه به سهم نهادها و سازمان ها در حوزه ترافیک، پلیس پیگیر ارتقاء خودروها و ایمنی راه‌ها است.

وی از اجرای طرح‌های جدید در حوزه 110 خبر داد و گفت: در سال 97 این طرح‌ها تقویت شده و با توجه به تجمیع خطوط 110، ثمره آن در سال جدید را با کیفی‌سازی ماموریت‌ها، سرعت عمل بیشتر و افزایش رضایتمندی مردم شاهد هستیم.

مومنی در پاسخ به سوال خبرنگاری در مورد راه اندازی پلیس گمرک، تصریح کرد: با تصویب ساختار و سازمان پلیس گمرک این پلیس با همکاری وزارت اقتصاد به حالت اجرایی خود خواهد رسید و در حال حاضر با فعالیت قرارگاه مبارزه با قاچاق کالا و ارز ماموریت‌های پلیس گمرک از طریق این قرارگاه پیگیری می‌شود.

مومنی از افزایش 50 درصدی کشفیات قاچاق کالا در سال 96 و افزایش 50 درصدی پرونده‌های بالای 500 میلیون تومانی در سال 96 خبرداد و گفت: اولویت‌های نیروی انتظامی در سال 97 تمرکز در مبارزه با قاچاق کالا و ارز، استمرار طرح‌های مبارزه با قاچاق کالا، کنترل مجرمان و باندهای سازمان یافته، تمرکز بر باندهای بزرگ قاچاق کالا و استفاده از روش‌های اطلاعاتی است.

وی بیشترین کشفیات در سال گذشته را پوشاک، کفش، پارچه و صنایع مربوط به پوشاک عنوان کرد و گفت: طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال 97 با طرح‌های جدیدتر و متنوع تر استمرار دارد.

انتهای پیام/ح

R41358/P1357/S6,74/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۱۴۷۵۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید

در شرایطی شاهد تخصیص حدود ۳ تا ۴ میلیارد دلار ارز به شرکت های خودروساز مونتاژی هستیم، که مشخصا این شرکت ها نتوانستند از التهاب بازار خودرو در برهه ی فعلی بکاهند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اخیرا گمرک ایران لیست 100 وارد کننده ی نخست به لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد. نکته ی قابل توجهی که در این لیست و در بین شرکت هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده اند به چشم می خورد، نقش پر رنگ شرکت های خودرو ساز مونتاژی است.

همانطور که پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند. به عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده اند.

واردات 8.4 میلیارد دلاری قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402

لازم به ذکر است محمد رضوانی‌فر معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل گمرک ایران درباره حجم واردات قطعات خودرو و موتور سیکلت در سال گذشته عنوان داشت: در سال 1402 به میزان 8 میلیارد و 380 میلیون دلار اجزاء و قطعات خودرو و موتورسیکلت از گمرکات ترخیص و وارد کشور گردید.

همچنین رضوانی‌فر اضافه کرد: این میزان واردات قطعات خودرو و موتورسیکلت در سال 1402 به لحاظ ارزش 32.69 درصد نسبت به مدت مشابه سال ماقبل رشد داشته است. در خصوص عمده‌ترین شرکت‌های واردکننده اجزاء و قطعات خودرو در سال 1402 بیان کرد: صنایع خودروسازی مدیران با 13 درصد، کرمان موتور با 9.65 درصد و کوروش موتور آریا با 5.35 درصد از ارزش کل واردات اجزاء و قطعات خودرو، بیشترین میزان را به خود اختصاص دادند.

چرا با تخصیص میلیاردها دلار به شرکت های مونتاژ کار همچنان بازار خودرو ملتهب است؟

سوالی که در اینجا مطرح می شود این است که با توجه به سهم بخش خودرو در سبد ارزی کشور، که سهم بسیار قابل توجهی است چرا همچنان چالش خودرو در اقتصاد ایران حل نشده است؟ گفتنی است دیگر نکته ای که باید به آن اشاره کرد، عدم ایجاد اشتغال برای جمعیت قابل توجهی توسط شرکت های مونتاژ کار با توجه به تخصیص ارز 3-4 میلیارد دلاری به آن ها است.

همچنین دیگر نکته ای که برخی از کارشناسان مطرح می کنند این است که آیا این امکان وجود نداشت تا بخشی از ارز های تخصیص داده شده به شرکت های مونتاژ کار صرف واردات خود رو شود؟ چرا که با این میزان ارزی که به این شرکت ها تخصیص داده شده است، می توان تعداد قابل توجهی خودروی با کیفیت وارد کشور کرد که یقینا می تواند از التهابات بازار خودرو بکاهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چه کسی ناظر بر ابتذال جاری در آپارات است؟
  • دستگیری اعضای باند ۴ نفره سارقان به عنف/نوشابه‌های قاچاق به بازار نرسید
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • کشف بیش از ۴۸ میلیارد کالای قاچاق در ایلام
  • رانت ۴ میلیارددلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • رانت ۴ میلیارد دلاری مونتاژکاران؛ التهاب بازار خودرو نخوابید
  • توقیف چوب جنگلی قاچاق در آمل